Please don\'t ...
logo

Fotograaf Blankenberge

Voorlopig kan u geen fotoshoots boeken.


Fotograaf Blankenberge

Since 2003…

Fotograaf Blankenberge | Di Fausto Photography is gespecialiseerd in modelfotografie.

Voor kmo’s, bedrijfsfoto’s, horeca, food, productfoto’s, enz kan u terecht op mijn business website.

 

 


Fotoshoot Blankenberge

1. Fotostudio Shoot – Fashion / Glamour

Een fotoshoot in de fotostudio is geschikt om te shooten tijdens de winter en koude dagen. Een fotostudio shoot is ideaal om je portfolio als fotomodel aan te vullen of als testshoot.

Adres: Blankenberge
Prijs:
1u € 150,- met 35 afgewerkte foto’s
2u € 210,- met 50 afgewerkte foto’s


2. Location Shoot – Fashion / Glamour

Hier kies je zelf je binnen- of buitenlocatie. Dit kan bij jou thuis, op hotel of op eender welke plaats zijn.

Regio: Brugge – Blankenberge – Zeebrugge (buiten de regio, + vervoersonkosten)
Prijs:
1u € 150,- met 35 afgewerkte foto’s
2u € 210,- met 50 afgewerkte foto’s


3. Beach Shoot – Fashion

Een fotoshoot aan zee. Je eigen beach shoot met zon en zee, zand, duinen… vanaf mei.

Regio: Blankenberge – Wenduine – De Haan
Prijs:
1u € 95,- met 35 afgewerkte foto’s
2u € 150,- met 50 afgewerkte foto’s


4. Fotoshoot artistiek naakt 18+

Ben je graag naaktmodel ? En je wilt dat laten vastleggen op foto… We fotograferen in een rustige en intieme sfeer. Hierbij geven we je de verschillende poses aan. Mysterieuze lichtinvallen geven je fotoshoot een extra sexy touch.

TIP: Boek een hotelkamer en laat je fotoshoot daar doorgaan, zo heb je een unieke locatie . Vraag wel eventjes toestemming aan de eigenaar van het hotel.

Prijzen zie hierboven


5. Duoshoot

Een duo fotoshoot buiten, op het strand of in de fotostudio. Je kan ook je eigen locatie voorstellen, thuis of op hotel, of op een andere plaats dat je verkiest. Ideaal om herinneringen als koppeltje vast te leggen. Maar uiteraard kan je dit ook met een vriend of vriendin doen.

Wij fotograferen in een rustige en intieme sfeer. Hierbij geven we jullie verschillende poses en enkele lichtinvallen geven jullie fotoshoot een extra touch. Nadien kan je je foto’s laten vergroten op canvas, dibond of ze laten afdrukken apart, of ze monteren in een mooi digitaal fotoalbum.

TIP: Boek een hotelkamer en laat je fotoshoot daar doorgaan, zo heb je een unieke locatie en kan je verder genieten voor een nachtje met z’n tweetjes. Vraag wel eventjes toestemming aan de eigenaar van het hotel.

Prijzen zie hierboven.


Contact

Via e-mail


Voorwaarden en werkwijze

Deze voorwaarden gelden zonder uitzonderingen tenzij er op voorhand anders over afgesproken wordt. Deze gelden voor particulieren. Voor handelaars gelden andere voorwaarden. Wanneer je een fotoshoot boekt, ga je akkoord met alle hier opgesomde voorwaarden. Voorwaarden bijgewerkt op 10/04/2020.


Leeftijd.

Op een fotoshoot staat geen leeftijd, iedereen is welkom. Je fotoshoot wordt steeds aangepast naar je leeftijd. Personen die minderjarig zijn (-18), moeten steeds toelating hebben van ouders of voogd en vergezeld worden van tenminste één meerderjarig persoon (+18). Wil je poseren voor artistieke (bedekt en/of naakt) foto’s, dan moet je meerderjarig zijn (+18).


Afspraak maken.

Om goed te kunnen afspreken hebben wij e-mail en gsmnummer nodig. Spreek de datum goed af en NOTEER deze in je agenda. Een week voor je shoot krijg je een sms om te bevestigen dat je shoot doorgaat. Je dient een voorschot te betalen van € 60,- (via overschrijving, meer info via mail).


Make up.

Maak je op voor de shoot, zodat we meteen kunnen beginnen als je toekomt. Moet je je nog opmaken, dan verlies je die tijd aan je shoottijd. Maak je op alsof je naar een feestje zou gaan, niet te fel en niet overdreven (tenzij dat de bedoeling is). Bijwerken kan altijd tijdens de shoot. Gebruik de juiste kleuren zodat je gezicht en lichaam dezelfde kleur hebben.

Total Make Over: Indien je toch wilt gaan voor een totale make over, ga  dan bij een visagiste langs voor je make up of informeer ernaar in je aanvraag. We contacteren dan we een make-up artist voor je.


Kleding.

Je gebruikt altijd je eigen kleding, breng voldoende kleding mee. Per shoot uur : 4/5 outfits. Pas je kleding aan aan het type shoot dat je aangevraagd hebt. In de fotostudio is er altijd een aparte omkleedruimte, alsook een make-up room. Op locatie is het altijd een beetje improviseren. TIP: Sommige kledingzaken durven wel eens kleding uitlenen.


Zonnebank.

Zorg dat je egaal bruint en dat er geen lichtere of donkerdere plekken op je lichaam zijn. Zorg dat je niet roodbruin bent (teveel zonnebank is niet mooi). Beperk de zonnebank tot 2 dagen voor je shoot.


Locaties.

Je kan een fotoshoot doen: Buiten, regio Blankenberge – Brugge. Je kan altijd zelf een locatie voorstellen bij jou in de buurt. De prijs is dan die van een locatie shoot + eventueel vervoersonkosten.
Fotostudio: We gebruiken de fotostudio te Blankenberge.
Binnenlocatie: Je kan altijd zelf een locatie voorstellen, een hotel, sauna, B&B, enz. Uiteraard zorg je hier dan zelf voor. De prijs is dan die van een locatie shoot + eventueel vervoersonkosten.


Je fotoshoot.

Je bent akkoord met de stijl van de fotograaf, foto’s en voorbeelden vind je op deze website. Er wordt digitaal gefotografeerd en er worden altijd meer foto’s genomen dan je uiteindelijk zult ontvangen. Tests, bloopers, zelfde houdingen, geeuwen, oogjes dicht-foto’s, enz… worden niet gebruikt. Mocht je iemand willen meebrengen tijdens de fotoshoot, doe dat gerust. Tijdens de fotosessie zelf, werkt de fotograaf het liefst alleen met het model. Dit om de interactie tussen de fotograaf en het model niet te verstoren. Er is altijd wel een plaatsje voorzien voor de begeleiders.


De Foto’s.

De foto’s mogen niet verkocht of commercieel gepubliceerd worden (particulieren). De foto’s worden steeds volledig afgewerkt en mogen niet meer bijgewerkt worden. Tot bijwerken behoren: in zwart wit zetten, foto’s bijsnijden, kleuren aanpassen, enz. Wil je een foto aangepast zien, vraag dat dan aan de fotograaf. Oneffenheden in je huid en/of ambetante pukkeltjes van het moment worden indien gewenst weggewerkt.

De foto’s ontvang je ongeveer na 2 weken, dus nooit meteen na de shoot. Je krijgt de afgewerkte foto’s via een link in je mailbox. Je krijgt een internet versie (met logo). Printbare versies tot  canvasformaat (groot formaat) zijn op aanvraag en worden aangeboden mits betaling.

Indien je fotoshoot een verrijking is voor mijn portfolio, dan kan ik je vragen of ik enkele foto’s op mijn site en sociale media mag plaatsen. Dat is vrijblijvend en zonder verplichting. Indien ik je foto’s online wil publiceren, vraag ik daar steeds je toestemming voor. 


Betaling.

De betaling kan u doen via overschrijving. U betaalt de volledige prijs per uur en per type shoot, btw is inclusief (particulieren). Indien u door omstandigheden niet op uw afgesproken dag kan komen, maken we een nieuwe afspraak. In geen geval betalen wij het door u betaalde bedrag terug.


Auteursrechten. (fotograaf)

Copyrights

Er moet een copyright vermelding komen op elke foto die je wilt publiceren, op het internet alsook in gedrukte media. Indien je je foto’s online wilt plaatsen, is het logo reeds voorzien op de internet versie van elke foto. 

Sociale Media

Je mag je foto’s vrij op je eigen sociale mediakanalen plaatsen zonder steeds toestemming te moeten vragen, zolang het logo daarop voorzien en zichtbaar blijft en het enkel dient om jou als model te promoten.

Externe websites

Promotie van je foto’s op modellenwebsites en externe websites, kan enkel mits toestemming en commerciële afspraken met de fotograaf. Gelieve steeds contact op te nemen hiervoor. Auteursrechten blijven alsook hier gelden, elke inbreuk wordt als misdrijf bezien en wordt doorgegeven aan de bevoegde instanties. 

Bescherming

Het auteursrecht beschermt de originele creaties van de geest, zoals bv. beeldhouwwerken, scenario’s, schilderijen, foto’s, filmwerken, choreografieën, enz. Wanneer wij een inbreuk vaststellen op onze auteursrechten, zullen wij deze inbreuk ten einde laten stellen door een strafrechter of door de burgerlijke rechtbank. Kosten en schadevergoeding komen ten koste van de inbreukpleger.

 Voor een gedetailleerd verslag hierover verwijzen we je graag naar www.sofam.be of www.kunstenloket.be.